Kolan Hospital Group

         KOLAN HOSPITAL GROUP a înființat Centrul Medical KOLAN în 1997 ca prima verigă a lanțului său de sănătate. Grupul spitalicesc Kolan este furnizorul de servicii de sănătate de înaltă calitate și fiabile pentru pacienți în cele mai convenabile condiții, datorită infrastructurii sale fizice și tehnologice și a inovațiilor în domeniul medical, având în vedere cerințele pacienților de astăzi.

        Spitalul Internațional Kolan a fost înființat în 1997 și a construit o reputație copleșitor de bună de atunci. Pentru cei 20 de ani proeminenți de tratament excelent pentru pacienți, Spitalul a fost certificat cu acreditare JCI (Joint Commission International). Scopul JCI este de a evalua siguranța pacientului și eficiența tratamentului. Spitalul KOLAN a primit un sigiliu de aur JCI, confirmând respectarea standardelor europene înalte de servicii.

        Toate conexiunile internaționale sunt întreținute prin intermediul Centrului internațional pentru servicii pentru pacienți, care oferă asistență profesională și asistență medicală, chiar de la intrarea în spital. Clinica este situată în provincia Sisli, orașul Istanbul. Spitalul Kolan se află la mai puțin de 70 de kilometri de Aeroportul Atatürk din Istanbul. 

DEPARTAMENTE:

– Chirurgie bariatrică
– Gastroenterologie
– Ginecologie
– Imagistica de diagnostic
– Medicina colorectală
– Medicina de laborator
– Neurologie
– Neurochirurgie
– Oncologie

– Ortopedie
– Ear, nose and throat (orl)
– Pediatrie
– Chirurgie plastică
– Medicina reproductivă
– Medicina vasculara
– Chirurgie spinală
– Stomatologie
– Endocrinologie