Centrul de Fertilizare in Vitro Bahçeci

Centrul de Fertilizare in Vitro Bahçeci, fondat de Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, este unul dintre cele mai importante grupuri din lume in domeniul infertilitatii, tratament FİV şi obstretica – ginecologie.

Avem rate de succes peste standardele europene, in special cu echipa noastra specializata in cazuri dificile si laboratoarele noastre de embriologie, dotate cu cele mai noi tehnologii.

Cu peste 80.000 de bebeluşi sanatoşi nascuti prin procedura Fertilizarii in Vitro (FİV), suntem o institutie care a facut ca acest vis sa devina realitate. Ne purtam realizarile dincolo de granite si servim cu aceeasi calitate si valoare etica in 13 centre din 7 tari.

În calitate de “Familie Bahçeci”  care functioneaza in 13 centre din cele 7 tari, am fost selectati drept „Unul dintre cele mai bune 3 centre FİV din lume ”   dupa cum o spune revista News-week , şi ” Centrul de Fertilizare in Vitro al Anului ” aleşi la “Congresul Mondial de Turism pentru Sanatate”. 

Cu echipa noastra experimentata de medici , embriologi, geneticieni, psihologi şi asistente, oferim scheme şi tratamente personalizate, prin evaluarea diagnosticului şi a protocolului de tratament , ataşat situatiei şi nevoilor speciale ale cuplurilor.

Prezentare video

DEPARTAMENTE:

– Infertilitatea feminina
– Infertilitatea masculina
– Fertilizarea in Vitro
– Urmărirea sarcinii și nașterea
– Laboratorul de Embriologie
– Suport Psihologic
– Chirurgie Endoscopică
– Genetica